fredag 30 januari 2009

Godmorgon världen.....nu ska jag sova.

Och godmorgon mina vänner. Jag ser er nog, där ni trycker med ert morgonkaffe. Jag kom upp från lagårn för en stund sen och ska bara tvätta bort fostervattnet från morgonens insatts. Skutt födde två stora svart/vita killingar. Jag var nog lite trött, för jag tittade inte bak vad det vart för kön alls. Trött och lycklig. Det är lika fantastiskt varje gång. Nu äro dom nio.

5 kommentarer:

 1. Vilken skön snubbe ovanför här!!.....fanns inget kommentarfält där.........

  SvaraRadera
 2. Jag växte upp i lagårn, och har pluggat till alla vinterprov i höet på foderbordet emellan lammningarna. Nu var det några år sedan vi hade får sist, men ditt bloggande förmedlar den där inre värmen man känner när allt vinterns slit i ett enda nytt litet andetag är värt allt besvär - all kyla, all lera, alla frusna vattenledningar, alla trasiga staket, allt kånkande på foder, alla mörka morgontimmar..

  Tack!
  /alternativ-xal

  SvaraRadera
 3. Töhö, och där förmedlade du deteöverjaget det som stabor ofta glömmer bort när dom överomanticerar lantlivet. Allt ÄR inte bara blommiga klänningar och prickiga gummistävlar i ett hemma hos reportage i tidningen Gods & gårdar.

  SvaraRadera
 4. Nja, men ledsagning med en fast men välmenande hand i rätt riktning, skulle inte skada. Granngården däremot.....jag rasar varje gång medlemsbladet kommer i brevlådan. Prickiga stövlar.....*mutter mutter*

  SvaraRadera