fredag 7 maj 2010

Skoj, skoj.

Har inte haft något akvarium hemma på 9 år. Inte sen flytten från storstaden. Men så, ville det sig att en till skulle flytta och någon annan tog tillvara på ett akvarium, som nu på något sätt hittat in i vårt vardagsrum. Tack A-K & G! Jag hade ett jättefilter som jag köpte för kanske 30:- på loppis, för några år sedan. "Bra att ha" du vet. Ja, och det var det ju också! Jag är väldigt bra på att ha "bra att ha saker" hemma! Hur som helst, så står det nu där. Nyfyllt med grumligt vatten. Vad ska man ha i det?

Men så trodde jag i min enfald att man numera kunde köpa billiga alvarieväxter på nätet. Jo, pytt! Så är det någon som ska gallra sina växter där hemma hos sig, så kasta hellre det bortrensade åt mitt håll än i soporna. (mot porto förstås) Eller, så byter jag gärna växter mot något hekto handfärgat garn eller varför inte ett paket med ofärgat garn och några påsar Koolaid att färga med själv därhemma?

2 kommentarer:

  1. Jag har någon slags akvarieväxt som behöver knipsas av då och då. Och platyfiskar som ynglar av sig med jämna mellanrum. Du får gärna ta!

    SvaraRadera
  2. Whee! Släng iväg ett litet mail till adressen i min profil här.

    SvaraRadera