lördag 14 mars 2009

Be afraid, be very afraid!

Härmed utmanar jag er, att lista 12 låtar som betytt något extra för er. Handgjord, verkar redan vara lite sugen. Och Kattmannen, har jag funderat på att knipa musikaliskt sedan länge. Och hah! Bente ska inte tro hon går säker bara för att hon bor långt uppåt helskotta.

Naej, rikgtigt så illa är det inte. Är det något jag hatar så är det att känna sig tvingad. Vill ni.....så, yeay! Vill ni inte......så, yeay!

6 kommentarer:

 1. yeay........antagen....men det kanske blir en lite nerbantad variant...får se. Sen måste jag ju komma på hur man lägger in videosarna från youtube oxå.....kan du måhända hjälpa mig lite där? Det kan dröja lite innan jag gör den.....måste fnula o känna efter lite....yeay

  SvaraRadera
 2. Förresten är det helskottigt bra att bo häruppe ;-)

  SvaraRadera
 3. roligt att rota i gamla minnen ;)

  SvaraRadera
 4. Jag har inte sett orginalreglerna. Men jag "tror" man får lista hur man vill. Man BEHÖVER inte lägga upp 12 video's även om det är skoj, förstås.

  SvaraRadera
 5. Nu har jag fått i mig tillräckligt mkt. kaffe för att även ha sinnesnärvaro nog att säga: Självklart Bente, så hjälper jag dig om du väljer att illustrera dina val med video.

  SvaraRadera
 6. jaha, jag tackade nej du när jag blev hotat öga mot öga av av arkeolog i väst, och vi får väl se säger jag nu.

  SvaraRadera