måndag 1 juni 2009

Nyttan med en trasig farbror

Foto: Emelie Ånskog

Det var nog inte kotförskjutning, utan diskbråck. Men ryggen känns fan trasig ju! Doktorn frågar du? Tsss....."gå hem och ta en Treo"

Men man kan ha nytta av trasiga farbröder ändå. Man kan studsa på dom. Ungen är ett lånebarn vid namn Lo. Och föräldrarna är inom säkert räckhåll. Lyllos er E & M. Ni har ett litet mirakelbarn. Min största sorg är att jag aldrig fick några och jag fick kämpa med mina tårkanaler ett tag där. Men, jag kunde ju skylla på ryggont i så fall.

Habegär! Smeden heter Folke Nesland.

5 kommentarer:

 1. Oj, vilken låne-söting!!! Nästan lika söt som min unge. *flinar*

  Den där tandemaljsflärpen tycker jag att du ska akta dig för. Spela klarinett i stället. Mycket lättare. Och bättre för framtänderna.

  SvaraRadera
 2. Ajja, nu spelar jag inte på emaljen. Spelade klarinett för många år sedan och kom fram till att det inte var "jag"

  SvaraRadera
 3. I Linköping har jag sett en man på 50+ med två diskbråck och en knäskada (som bedömdes bli invalidiserande) göra en hejarns massa armhävningar där han flyger en bra bit upp ovanför golvet mellan varje armhävning. Han hjälper även andra med bl.a. ryggproblem (eller snarare de flesta sorts problem).

  Läs om honom och ta kontakt om du inte får hjälp av det vanliga svenska sjukvårdssystemet: http://www.artofliving.nu/pages/default.asp?loc=suphu/suphutho.asp

  Tror du skulle gilla hans jordnära metoder.

  SvaraRadera
 4. Du får låna honom fler gånger om du vill...

  SvaraRadera