onsdag 31 mars 2010

Malins Haruni

Sådärja! Den vart lite skirare också, ser jag nu när den är blockad uppe på väggen. Det är ett välskrivet mönster som jag varmt kan rekomendera.

14 kommentarer:

 1. Vilken enormt vacker sjal :)

  SvaraRadera
 2. Tack! Jo, jag gillar den. Mönstret liksom sätter sig i bakhuvudet och stickar sig självt.

  SvaraRadera
 3. ÅH! Blev väldigt vackert med det mörkare stråket innan slutbården!

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag kom över din blog från din spindelväv , och från där Ravelry. Jag studier tre åren för sedan i Sverige , och Jag lik din garn. Ushetame, min svensk är fattig. Vill du ha en länk eller namn för din shawl? Den er skön!

  SvaraRadera
 5. Hey, JC! Thanx! What's your rav-name? The Haruni is a free download there.

  SvaraRadera
 6. Hej! Den var fint,snygga färger för den delen med!.... jag hade mera trubell med den ...tappa amskor är inte roligt!
  mvh liene

  SvaraRadera
 7. Jepp - den är snygg och den är MIN!

  SvaraRadera
 8. Ne, sticka baklänges är inte roligt. Men med lite klurighet och en virknål kan man ju lista ut vägen för den tappade maskan 2-3 varv i alla fall.

  Du Malin, den var inte "riktigt" torr i förmiddags. Men nu ligger det i alla fall ett paket här som ska iväg första hämtningen efter påsk.

  SvaraRadera
 9. Åj så vacker!! (Skulle gärna försöka sticka en sådan men engelska är inte min starka sida så därför vet jag inte om jag vågar försöka)

  SvaraRadera
 10. Klart Maj-Britt att du vågar! Det finns en "ordbok" för stickförkortningar någonstans på nätet. Nu har jag inte adressen i huvudet, men det kanske någon annan har som läser detta. Får du tillgång till den så kan du sticka efter diagrammet och behöver du hjälp med översättning av styckena om lilla rutan man lägger upp på och avmaskningen så hjälper jag gärna till via mail.

  SvaraRadera
 11. Åj tack, nu vill jag nog försöka. "ordbok" har jag hittat men... hur börjar jag???

  SvaraRadera
 12. Maj-Britt: jag ska ta fram mönstret och titta så det blir rätt. Under tiden, släng hit ett mail till blogg(snabel a)caprifool.se så svarar jag där sen när jag har översatt det viktigaste.

  SvaraRadera
 13. Hej! kult att du svarade,framförallt roligt med stickande killar...bakotlängres var det som gällde ...jag är uber bra( bässt !) på rädda stickningar...men den här gällde inte den här gånge..jag försökte tro mig!
  liene

  SvaraRadera