lördag 4 april 2009

VÅR!


Nu först, vågar även jag säga att "Nu är det vår på riktigt!" De två andra gångerna var nog bara träningsrundor. Blåsippor, tussilago, krokus, höns på lagårdsbacken, killingar i solen tuttandes på sina mammor med viftande svansar. Getter som idisslar och blundar i solen. Getter som ligger raklånga och njuter. Det är inte helt torrt på gamla körbron på baksidan av lagårn ännu. Men snart kan jag sitta där i solen med en hög killingar i knät och bara må bra.

6 kommentarer:

 1. Härlig bild! Kan nästan känna den soliga getdoften ända hem till mig.

  SvaraRadera
 2. Doften som påminner lite om när man sätter på ett element i en stuga man inte har varit i på ett tag? Tycker det luktar lite bränt damm när dom har solat :-)

  SvaraRadera
 3. Åh, vilken fin bild!!! Härligt med vår och getingar!

  SvaraRadera
 4. Snyggt halsband...

  SvaraRadera
 5. Så härligt!! Jag skulle också gärna vilja ha getter... är lite inne på Göingegeten... men jag har ju inga kunskaper. Måste skaffa mig sånt först, när jag nu skall få tid till det! Getter är så mysiga djur.

  SvaraRadera
 6. Egentligen, så är det nog de mest problemfria djur jag haft. Men om jag ska nämna två saker som är knepigt med dom. Det är vad man ska göra med bockkillingarna om man väljer att avla på dom och inte hemslaktar. Och den låga kunskapen om getter inom veterinär kåren.

  SvaraRadera