tisdag 14 april 2009

Örrk....

Jag är förkyld. Jag har inte varit det på urlänge och hade glömt hur det var. Intressant! Lider även lite av åkomman, bloggtorka. Men tro inte att ni går säkra för det, kära medbloggare. Jag läser era ord, vart enda ett. I tysthet.

Den varmaste timmen idag, passade jag på att sitta i solen lite i gethagen bakom lagårn. Med en famn full av killingar, känns allt rätt bra ändå. Nu ska jag koka thé.

5 kommentarer:

 1. Pigga på sig!

  Jag har en svag aning av halsont, men har bestämt mig för att ignorera eländet tills det har utvecklats till tbc eller något liknande. Det är ju snart sommar! Klart som tusan att kläderna ska av i solens glans och och man ska gå barfota och nässla fotsulorna!

  ... och det trots makens förmaningar om att "marken är fortfarande kall, res på dig genast".

  SvaraRadera
 2. Hmm , så det är ett VIRUS som skall till för att få en att tigande iaktaga blogghelvetet som pågår?! Då gott folk får ni väl hoppas att jag drabbas av EBOLA eller nåt så friden sänker sig i gästböckerna. Min varmaste timme inträffade vid 13-tiden då gubben eldade torrt gräs och tände på en hel dunge med enar, snacka om VÅRVÄRME ;)
  Allt som förr var en synd är nu en sjukdom.

  SvaraRadera
 3. lelle, jag skulle svarat "Ja, det är därför jag värmer jorden med rumpan!"

  Mimmi, mohohohaha....blogghelvetet! Bra uttryck *gilla* Om brinnande buskar "Man får va gla för det lilla, sa kärringen!"

  SvaraRadera
 4. Jo att sitta bland djuren är välgörande. Även om man har en dag då mycket ska hinna göras så får man ro av att titta på dessa liv som är nöjda med att de mår gott.

  SvaraRadera
 5. Jo, vi har mkt. att lära av djuren. Och av getterna i synnerhet.

  SvaraRadera