fredag 3 april 2009

Shit, vi vann!


Några dagar innan den 12/7-08 när jag öppnade mitt konto, satt jag i bilen med Tank Girl och hon yrade om något spel som var så roligt. Travian hette det visst. Asså....jag HATAR spel. På riktigt! Och jag sa, ok...jag ger det en månad. Bara för att bevisa att jag INTE kommer att ändra mig och att spel är jääääättetöntigt :-)

Och här sitter jag och nästan tjuter av era förskotterade seger MM. Jag har byggt, skrapat, fifflat, pekat finger och sagt "han ska dö", suttit uppe till 5 på morgonen och passat, varit sitter hit och dit, jag har pytsat vete till förbannelse både från mig själv och från andra. Jag har skickat soldater till stora som Gandalf på kafferep. (Jag kommer att sakna det gamle vitskägg. Klok som en tok är du!) Och jag har skickat deff till småttingar som som kommit in ännu senare än jag och haft svårt att värja sig. Ursäkta min franska, men vilken fucking upplevelse det har varit!

Och någonstans, tror jag att detta inte går att upprepa på en annan server med andra medspelare. Vi har gjort någonting unikt, både på det lilla planet och i stort. Ok, detta är "bara ett spel" Men tänk, vad vi har hjälpts åt! Vilken grupp IRL kan mäta sig med den organisation och laganda vi har haft? Ett litet virtuell världsunder bara det, sannerligen! Och som minstingen och från botten av listan och mitt hjärta säger jag. Jag är så stolt över oss att kan kan spricka! Och tack för att jag fick vara med er om detta!

/Caprifool

2 kommentarer:

  1. Det låter allt som att det gjort intryck på dig! Spel kan vara medryckande...Särskilt när man inblandar sig själv. Kul!:)

    SvaraRadera
  2. Jo, skoj. Och "tonen" är väl lite av ett rollspel med. Ett spel tar ca: 13 månader, så det klart att man hinner få en viss "vi känsla" under den tiden.

    SvaraRadera