måndag 20 april 2009

En ny blogg är född


I klädsamt slapp anda så kommer den nyfödda bloggen "Grindsstugan" uppdateras enbart högst sporadiskt. Och det är hela Sinkanprojektets yttersta mening. Inga måsten!

6 kommentarer:

 1. Härligt! Underbar stuga, och varmt och gott blev det därinne!Ser fram mot träffar där!

  SvaraRadera
 2. Ha, jag såg det här lilla huset nån gång förra året när du lagt ut en bild på det under alternativ.nu. Tydligen blev jag väldigt fascinerad av det...för en natt i vintras så drömde jag att jag var ute på en cykeltur långt hemifrån. Färden gick genom hela Östergötland och när jag kom förbi en vägskylt som det stod Boxholm på så tänkte jag "Yes! Nu måste jag hitta det där sexkantiga huset!!" Minns att jag cyklade omkring på små slingriga vägar, men hann tyvärr vakna innan jag kom fram till stugan...

  SvaraRadera
 3. Sånt där är ju bara så himla kul att höra! Hjärnan är ju fantastisk, hur den fungerar. Eller ja.....ibland inte fungerar ;-) Men vart hör du hemma då? Menar, hur långt cyklade du?

  SvaraRadera
 4. Jag tror att turen gick genom Småland, Östergötland och Sörmland eftersom jag hör hemma till höger om allt det där. Det fina är hur vi varelser hör samman i ett osynligt diffust nät. Att någon sår ett litet tankefrö någonstans som blir till ett helt tanketåg som drar iväg okontrollerat längs vidderna. Det är häftigt!

  SvaraRadera
 5. That's my mission. Att hitta alla dessa trådar och fröpåsar.

  SvaraRadera