tisdag 19 januari 2010

Nu jävl.....Om man lägger till ett "Det SKA gå!" mellan varje "two together from the back, one, two, three, yarnover, one, yarnover, one, two, three, slip slip knit" med arga små "stör mig inte veck" Så löser det sig.

Tack K för att du lärde mig sticka på Hardwick Avenue för ungefär hundra år sedan! Kunskap är det enda man inte kan ta ifrån en människa. Av två träpinnar och lite garn bara, kan man åstadkomma mycket.

7 kommentarer:

 1. Oh så vacker, jösses va duktig du e...
  Denna måste jag bara prova att sticka också... Efter att ha sett den vackra skapelsen som du gjort så ligger denna shal defenitivt på min "Måste-bara-testa-att-göra-lista"...
  Många hälsningar.... ;-)

  SvaraRadera
 2. Tack! Det finns enligt vissa, ett par felaktigheter och otydligheter i mönstret. Men jag ska lägga till länkar till ett par diagram som jag fick, som underlättar lite. Men när väl det är ur världen, så är den lättare än man tror när man först ser den. Lugn och ro är en fördel. Och kanske att lägga en livlina efter varje rapport. Det gjorde inte jag, och jag kan tänka mig hur det blir vid en olycka. Nästa gång, ska jag göra det. Ifall! :-)

  SvaraRadera
 3. Hej K. är verkligen imponerad av vad du kan åstadkomma med de enkla kunskaper jag delgav dig för `femtioelva´ år sedan!! Sjalen är sååå vacker! Keep up the good work!!

  SvaraRadera
 4. Hej du vars kommentar jag igår läste på Ingrids lista. Vilken vacker sjal du gjort. Är det en Birch eller....?

  SvaraRadera
 5. Jahaaa.....mailinglistan :-) Jo, det var jag.

  Sjalen är en Gail, eller Nightsongs som den också kallas. Och den finns att ladda ned gratis på Ravelry.

  SvaraRadera
 6. Ånnu en bekräftelse för att du har känsla för det du gör. SÅ VACKER! Men allt du tar i blir konst.
  Ha en bra kväll Pella

  SvaraRadera