söndag 26 juli 2009

Jag tror det har lossnat


Dessa vevade jag fram i natt. Och stängde tårna för en kvart sen. Den första kitchener sömmen, den bakersta, dolda syns lite väl mycket p.g.a att jag glömde ta loss hälfjädern på sista varvet. Det gjorde att maskorna över tårna blev små och svåra att hitta och plocka upp med stramaljnålen. Den andra, ja där kom jag ihåg fjädern. Man lär av sina misstag. Synd att man måste göra så många bara :-)

10 kommentarer:

 1. Och bäst av allt. Man kan välja vilken blandning man ska ha på fötterna. Eller komma undan apbilligt med gamla restgarner. Kan man ju i.o.f.s med handstickat med. Men som ett komplement, bara för att det är kul :-)Och en tunn yllesocka ersätter inte en grov ragga. Snarare så kompletterar dom varandra.

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt! Putsar som bäst på min Favorit men råkade putsa sönder en bit och börjar nu ångra att jag inte satsade på en Victoria. Verkar lättare att få tag på delar.

  SvaraRadera
 3. Då jag själv enbart varit intresserad av rena sockmaskiner, så är jag inte helt inne på tillgång till delar till favoriten. Dom skiljer ju sig en del till sin konstruktion och funktion. Hur är tillgången till nya nålar?

  SvaraRadera
 4. supersnajdigt!

  nu tycker jag du skall göra knästrumpor! (gärna till mig...)

  annan

  SvaraRadera
 5. Då får du allt tala om vilken skostorlek du har! Eller ska jag sticka en lagomsocka och skicka dom mot monopolpengar till:

  Anomym
  Ingenstansgatan 3
  85859 Hittepåsele

  SvaraRadera
 6. just precis!

  annan/handjord

  åsså får du karlaplan ;-)

  SvaraRadera
 7. Jag får väl trä dom på flygarmonumentets huvud utanför Fältöversten.

  SvaraRadera
 8. Va' schyssta!! Kul att du kommit igång :) Favoriten är hos mej nu...fortsättning följer...

  SvaraRadera
 9. Vackert! Nu ligger jag efter. Får sätta fart med sockstickandet märker jag. :-)

  SvaraRadera