lördag 4 juli 2009

Det var väl sjutton också


Nu stickar jag self salvage hems, resårstickning, hälar och tår felfritt på maskin. Men det var väl sjutton vad svårt det var att kombinera allt till en socka! Frustrerande. Men jag antar att det bara sitter där en dag *hepp* liksom. Nu ska jag ut i natten och svalka mig. Och sen sova.

5 kommentarer:

 1. Beundransvärt! Tycker jag...plötsligt säjer det POFF och sockan är ett faktum. Precis som med allt annat.

  SvaraRadera
 2. Du är ju proffs på sånt däringa, det löser sig fortare än du anar. Heja heja!

  Jag kämpar fortfarande med min strumpsticksaversion sedan mitt senaste totalmisslyckande för sisådär ett år sedan... Men jag SKA lära mig. Fan.

  SvaraRadera
 3. Hi, your Viktoria is similary to the European machines, like some from the UK as the Cymbal and Imperial and also like some brands from Germany. I like these typs, they are very good machines, perfect to handle and the knitting makes lot of fun on them.

  SvaraRadera
 4. Vad har du hittat för möbel att ha maskinen på? Min maskin har ockuperat mitt sybord vilket inte fungerar i längden så jag är på jakt efter något mindre men stabilt.

  SvaraRadera
 5. ansichtache; You are right. The Viktoria sold in Sweden was a renamed Imperia. So nice to see the renovations done on your blogg. So shiny! :-)

  Nina; Det är en billig arbetesbänk från Bonus. Hela skivan är en skruvtving och har hål för klossar, där man kan stoppa ned sax och annat. Det får plats med två maskiner, en på var långsida. Den har gummifötter och står stadigt. Vet inte om du har en sån butik där du bor, men sök på arbetsbänk på Jula postorder t.ex så hittar du dom i fler prisklasser där också.

  SvaraRadera