lördag 18 december 2010

Tävlingen - Hur jag tänkte

Först, grattis Annika som vann! The Knitting Seaman får också vara med på ett hörn för att hon inofficiellt nämnde ordet Blackbird före Annika. Maila mig båda två, så ordnar vi med adresser och önskemål.

Ok, uppifrån och ned. Bilden på Tisdagens inlägg föreställer en koltrast, Blackbird på engelska. I Seattle, finns butiken Blackbird som bloggen Blackbird Blog i min blogglista handlar om. Dom säljer även ett kaffe vid namn Blackbird Coffee. The Lockheed SR-71 "Blackbird" har en autopilot. Blackthornstickorna tillverkas i kolfiber, samma material som i flygplanet. Klickar man på Blackthorns hemsida, kan man mkt. riktigt läsa att stickornas är tillverkade i "Carbon Fiber Composite - the same material used in the new Boeing 787 Dreamliner and the Blackbird Stealth Jet......" The Lockheed SR-71 "Blackbird" är ett stealthflygplan, som flyger dold undan radar.  På min Twitter skriver jag om en Blackbird jag pratade med för två dagar sedan.

Jag måste säga, att vissa av era gissningar och tolkningar har varit rent av underbara! Några är så på pricken jag, att jag blir lite förundrad över hur bra man kan lära känna någon via vad han/hon skriver.

Puss på er!

4 kommentarer:

 1. Hälften av dina motiveringar hade jag aldrig listat ut. Det där med kaffet, t.ex. Men vad fasen, det var kul i vilket fall som helst! Fler såna här luriga saker i bloggarna istället för vanliga utlottningar! :)

  SvaraRadera
 2. Ah, vilken lättnad! Det där hade jag ALDRIG listat ut, gjorde din mamma det?!
  Grattis till Annika och The Knitting Seaman!

  SvaraRadera
 3. Det var en utanför tävlingen som hittade kaffet, faktiskt :-) Men ja, den var långsökt...

  Jo, jag har en kluring mamma :-)

  SvaraRadera
 4. Oj... Det här liknar ju gåtorna man har i TV programmet "På Spåret". :-D

  Svårt att se kopplingen, men med facit i hand så klockrent...

  Mer sånt hära!

  SvaraRadera