fredag 3 december 2010

Hoppas, hoppas, hoppas!

Det verkar som om jag ska få åka till Wales. För att närvara på den första UK Men's Knitting Retreat någonsin - Våren 2011. Hur kul låter inte det, på en skala? Jag fyller år den helgen. Och det har tydligen tisslats och tasslats i veckor redan, utan att jag har anat något. Allt via J's jobbtelefon. Sicka luringar!

Så nu sitter jag klurar på om jag kan hålla en workshop. Och i så fall, med vilket innehåll? Knappt fyra månader dit. Borde kunna få ihop något tills dess. Gärna något svenskt. Undrar om jag kan träna upp mig på tvåändsstickning tillräckligt? Funderade först på att släpa en sockmaskin dit. Men en ordentlig workshop blir det ju inte med bara en maskin att dela på. Och spets, kan dom nog redan. I alla fall många av dom. Hmmmm.....så mycket det vart att tänka på! Men det är kul tänk! Eller, ska jag kanske rent av bara placera mig framför brasan, sticka och babbla bort hela helgen? Det heter ju Retreat, inte Camp Bror Duktig.

Håll nu tummen HÅRT, att jag lyckas knåpa ihop en resplan som fungerar den helgen!

11 kommentarer:

 1. Härligt! Och du har ju rätt, det gäller ju att njuta av retreaten!

  SvaraRadera
 2. Det låter helt underbart!! Hoppas allt går i lås.

  SvaraRadera
 3. Åh det låter helt underbart. Jag tycker du ska satsa på retreat och bara njuta av att umgås med likasinnade och låta inspirationen flöda in!

  SvaraRadera
 4. Wow!! Gud vad kul det låter!

  SvaraRadera
 5. det låter härligt. . . Men jag tycker som Therese. . . passa på och njut. . .

  SvaraRadera
 6. Jag tror nästan det blir så. Det var länge sen jag såg "hemlandet" och fick vara jag på engelska.

  SvaraRadera
 7. Det där är ju fantastiskt! Jag hoppas ni blir jättemånga! Jag gick igenom min blogglista häromdagen och upptäckte att där finns väldigt många stickbloggande män :)Nu hoppas jag också att retreaten blir just det för dig, en retreat.

  SvaraRadera
 8. Iiih, vad roligtQ

  /Öbergskan

  SvaraRadera
 9. hmm, konstig känsla: blir nästan avundsjuk och ångrar att jag är inte man ;)

  SvaraRadera
 10. Nej men vad kul!!! Jag håller både den friska och den sjuka tummen så det bara värker åt dej!!! Hoppas hoppas. Du kommer göra succe'!!!

  SvaraRadera