onsdag 19 augusti 2009

Fan...

Är det höst, redan?! Jag har nog varit så upptagen med att titta mig själv i naveln för att kunna fullt uppskatta och ta tillvara på denna sommaren. Jag har inte hängt med alls jag! Jag kommer nog stå som Ronja i November och tjurigt säga "Det är en snöig sommar vi har!" Ouff, November....hemska tanke! Solsemester, någon? Men jag har kommit underfund med lite, för mig bra saker.

1. Lyssna på mig själv i stunden. Inte bara tro att jag fixar allt som förut. Min kraft ändrar sig fram och tillbaka från den ena dagen till den andra.
2. Jag måste vara klar med andra om ovanstående. Jag föder bara besvikelse genom att säga "Jammenvisst, det fixar jag!"
3. Lyssna mer på mig själv (ja igen), men nu menar jag FÖR mig själv. Vad tycker jag skulle vara roligt? Vad kan jag själv göra för att nå dit? För andra lär inte göra det åt mig.
4. Jag får säga nej.
5. Jag får ändra mig, om jag redan sagt ja. Och tvärt om.
6. Jag vill resa.

Annars så stickar jag mest strumpor och byter bromsbelägg (ja igen).

6 kommentarer:

 1. Det är bra att tänka. Det sysslar jag oxå med. har tänkt så långt att jag stannar kvar i den här världen ett tag till. Nu ska jag tänka lite på hur jag vill ha det medan jag är här.

  Sommar blir det igen. November är inte det sämsta.

  pyss å kjam!

  SvaraRadera
 2. Vi vill åsså ha dig kvar jööö!

  SvaraRadera
 3. Det var skönt att höra. Kämpar på med demååååånerna, men ska inte ge upp än. Demonjävlarna ska få sig en fet rövspark! Så det så!

  ... och kan du tro... Jag stickar! Joho! En blåbärsmössa har det blivit, och nu jobbar jag på en kofta. Det är kul att göra saker åt lilla N. Senare i höst SKA jag sticka raggor. Jajemensan.

  SvaraRadera
 4. Åh, Lelleraggor! Lååååånga randiga?

  SvaraRadera
 5. Japp! :D Jäääättelånga, vääääldigt randiga! Tips på lämpligt garn? Bäst med ren ull eller bäst med inslag av typ akryl? Tjocklek på garnet? Annat viktigt?

  SvaraRadera
 6. En ragga är väl en ragga, om än lång? Stickat av raggsockgarn väl? Menne....finns ju lite "raggigt" garn där ute som är mjukare och som har en viss % polyamid inblandat för slitage och elasticitetens skull. Har inget namn så här på rak arm dock.

  SvaraRadera