onsdag 19 augusti 2009

Caprifools sockfabrik har fått en liten butikNej jag har ingen sockfabrik. Men vissa har skojat om det :-) Jag tyckte att strumporna börjat bli så pass att andra kanske vill ha. Lägger upp butiken och så får vi se vart det leder. Kul pyssel är det i alla fall.

7 kommentarer:

 1. Kan du tänka dig att socka till en långsocka? Trevligt randig och som går över knäet? Sisåär storlek 38?
  *tar fram plånboken*
  ;o)

  SvaraRadera
 2. Det kommer ;-)Men du, hjälp mig med en sak. Hur högt ifrån golvet sitter mitten på knäskålen på en kvinna med 38 i skor?

  SvaraRadera
 3. Ja, långa, tjocka raggor vore fint! Capricoolt med butik! All lycka!!

  SvaraRadera
 4. Oj, vilken strumpsommar du har! Du skulle kunna sälja den unika önskestrumpan där köparen kryssar i olika alternativ; färg, garnsort, modell, mönster... och får sitt alldeles egna par. Det är ju dessutom så fint att tillverka något riktat till en speciell person och också att använda något som är helt gjort bara för mig! Det ligger verkligen i tiden, mera omtanke i konsumtionen... Det borde naturligt ge mindre konsumtion och större utrymme att betala lite mera för det som man verkligen vill ha.

  Etsy är en inspirerande sida och jag har också funderat över att gå med där. Snälla, berätta när första strumporna blivit sålda därigenom! Lycka till och glädj dig över att hösten kommer -det är ju strumpornas tid... (Fast just nu är det sensommar ett tag till!)

  SvaraRadera
 5. Det du säger Habbe är helt sant. Det finns en funktion där man kan uttrycka önskemål om egna saker på Etsy som jag inte har aktiverat ännu p.g.a garnbrist. Och förutom utseende och material, vore det värdefullt att kunna tillgodose de med 46 i skor, de som av medicinska skäl inte kan ha tight resår, allergiska personer, amputerade och andra som har speciella krav på hur en strumpa ska vara.

  Själv älskar jag att äntligen kunna bära korta breda strumpor på mina hobfötter. Och tunnt ylle, ger en lite studs i stegen :-)

  SvaraRadera
 6. Hmm... Hur högt från golvet... På mig tror jag det är 40-45 cm. Men jag vet inte om jag är normal ;o)

  SvaraRadera
 7. Hmmmm.....40-45 säger du....*klura*

  SvaraRadera