måndag 7 november 2011

Man på flaska?

Nä, men tydligen så kan man få manlighet på tub numera. Pratade just med en trevlig doktor och lösningen på mina hormonproblem kan vara testosteronsalva. Att smörjas på utvärtes. Fascinerande! Men dessa nya utvärtes läkemedel som nämnda salva, Zon, Panodil, nikotinplåster o.s.v får mig att fundera på vad mer vi tar upp av vår närmiljö. Vad tvättar vi oss i? Vad finns det i handkrämen? Tandkrämen? (som man ju spottar ut men kanske tar upp något ur genom slemhinnorna) Sköljmedel? (som jag aldrig använder för att det stinker) Och när man har varit en dag på stan? Då känner man sig ju alldeles grå, smutsig och avgasig på huden! Örrk....vill inte tänka mer på't. Inte just nu.... Nu hoppas jag på, att jag blir jag igen. Eller i alla fall känner igen mig själv "lite" mer än jag gör nu. För nu är det ingen ordning på torpet alls!

4 kommentarer:

 1. kram vännen. . .

  SvaraRadera
 2. Tack Annika, jag väljer att se det som en del av resan :-)

  SvaraRadera
 3. Ja, guuud vad hemskt! Känner igen mig så. Jag tror ju att autismen och liknande beror på yttre faktorer,miljön. Jag har dock inte fått med läkarvetenskapen på det, Kolla DAN och Peaconbread om du är intresserad. I Usa behandlar man barn med autism och i många fall visar det på tungmetallsförgiftning. Men i Sverige är det inte vedertaget.....

  SvaraRadera
 4. Ja, för i USA betalar man själv. Om man har råd.... Vi däremot, får nöja oss med det vedertagna. Och kanske bättre det än inget alls.

  SvaraRadera