tisdag 14 juni 2011

Vart tog jag vägen?

Undrar jag också. Bilen står still. Och Telia verkar inte bry sig nämnvärt över att vi inte har haft telefon i 10-11 dagar nu. Så jag varken syns eller hörs så värst mycket IRL just nu. Sommaren lunkar på och dagens stora händelse kan vara att mata katten. Vifta bort mygg från vita shortsben på utedasset. Eller räkna "1001,1002,1003" när åskan går.

Stickar fortfarande på historiens mest trååååkiga tröja. Jag vill ha den just så tråkig som den är i modellen. Och i just så tråkigt garn. En vardagströja att gå omkring och tråka i. Men ÖRRK så tråkig att sticka!!!!! Nu undrar jag varför jag inte använde flatbädden istället? Försökte pigga upp stickeriet genom att prova på att sticka Leslie's Double Rose Leaf Lace i Konsums 20/6 virkgarn med stickor nr. 2. Tror bestämt jag behöver nya glasögon. Missar tråden med 3 mm hela tiden :-) Jag är inte så himla förtjust i spetsmönster med både aviga och räta maskor på båda sidor. Det blir liksom inte flyt. Men den är vacker.

Klarade mig ner till brevlådan och tillbaka utan att stanna eller trilla med cykeln här om dagen. Det går i alla fall frammåt, även om det går lite långsammare än jag trodde det skulle göra. Det är faktiskt som att lära sig cykla på nytt. Längtar efter den dagen jag känner mig säker nog att ge mig ut på stora vägen. Traktens loppisar lever då farligt!

1 kommentar:

  1. Hallåååååå.... Bengan varääääär duuuuuu????
    :)
    Väntar spänt på din cyckel-film...heja Youtube.
    Kram Pella

    SvaraRadera