tisdag 24 november 2009

Ont skall med ont fördrivas?


Var på sjukhuset igår och pratade med fabbo doktorn. Äntligen fick jag bekräftat att även svenska läkare känner till "hiv related pains" Och att det jag har "kan" vara just det. Åtgärd? Nada! Men, det känns som ett erkännande i alla fall. Att vissa dagar knappt fungera trots att det "är inget fel på dig" känns rätt mystiskt.

Vidare så lyckades personalen trolla fram en en dos vaccin mot nya influensan, genom idogt detektivarbete och att böna och be. Det är ju slut överallt. Det sägs så mkt. om indragningar och kvalitén på vården idag. Men syrror, vilket bra jobb ni gör!

Idag har jag i alla fall en biffigt svullen deltamuskel. Hade ju varit riktigt klädsamt om jag hade fått en spruta i andra axeln med.

5 kommentarer:

 1. Kan det inte vara just nervsmärtor?? Isåfall borde du kunna få Lyrica. Googla på vad smärtorna kan komma ifrån. Jag vet inte, det var bara en idé.

  SvaraRadera
 2. Hm, nervsmärtor. *noterar* "Maila till läkaren och fråga"

  SvaraRadera
 3. Jag har ätit Lyrica mot just nervsmärtor. Värt att prova, det funkar bra på en del! Hoppas du får ordning på dej!! Själv fick jag sprutan redan för fem veckor sen och har fått nr två nu. Tänk vad det är olika på vart man bor va?

  SvaraRadera
 4. Att det dröjde lite för min del, beror helt på mig själv. Jag ville läsa mer om det först. Samla för och emot och bilda en egen uppfattning, istället för att blint lyda den "allmäna rösten"

  SvaraRadera
 5. Jag lyder ingen alls, utan gör som jag själv känner. :) Jag tog reda på fakta och bestämde mej bara! Men det är inte lätt det där!!

  SvaraRadera