onsdag 11 november 2009

Förändring


Efter helgen blir det tomt på djur på Stora Kärr. Vet inte om det blir permanent eller tillfälligt. En hönsgård ska upp till våren. Det är allt jag vet. Sista sommaren har det nästan varit snabbköp för räven. Stora, tjocka och fluffiga rävar har vi här. Faktiskt riktigt roligt att se efter alla skabbrävar man sett här om åren. Men dyra i drift. Och när det gäller getter så, tja....vore hemskt trevligt men vi måste hägna ut jägarna först.

Sista rycket på veckans auktioner på Tradera nu. Står och lurar på vad det blir nästa vecka. Vattenmelonsgarnet vill jag nästan behålla själv. Eller ja, vem försöker jag lura? Jag vill behålla allt själv, egentligen ;-) Det är så vackert med högen som växer. Jag behöver en garnhylla.

4 kommentarer:

 1. Här byggdes en räv och lodjurssäker hönsgård nu i sommar, där bor nu mina tolv duvor och mina tre nya höns. Rävarna här började bli lite väl tjocka på mina höns tyckte jag... :)
  Lycka till med dina planer och jag hoppas de går i lås!
  Snyggt garn förresten, pumpapajen:) Ja, det är ju gott också!! :D

  SvaraRadera
 2. J hörde ett samtal med två damer på affären här om dagen. Det skulle skäras haloweenlyktor av pumpa.

  -Ja, och det äckliga inuti slänger vi förstås.

  Hade det varit jag på affären, hade jag tagit pumpan ifrån henne och sagt något om det omoraliska att slänga kilovis med mat. Fast, det var nog lika bra. För det hade nog inte kommit ut så diplomatiskt.

  SvaraRadera
 3. Det äckliga inuti ja... Det göttaste av den ÄR ju där!! Dom skulle smaka på min pumpapaj så skulle de kanske inte säga så mer!! :)
  Diplomati använder jag bara på sådana som förtjänar det.... ;)

  SvaraRadera
 4. Ja, för fanken. Det är ju LYKTAN som är restprodukten! Puckon!

  SvaraRadera