lördag 24 september 2011

Vad är inspiration?Jag ställde frågan "Vad är inspiration?" rakt ut i luften på Facebook för några dagar sedan och fick svar från några vänner, vad som hade inspirerat dom. Men frågan gällde egentligen, vad är själva inspirationen? Inte vad som inspirerar oss. Och nu tänker jag alltså mest på konstnärlig, kreativ inspiration. Jag har gått och grubblat på det sedan dess och nä.....jag får ingen rätsida på det. Förutom kanske, att det är när vi ställs inför något vi inte kan beskriva med vanligt tal och MÅSTE uttrycka oss inifrån genom egna uttryck.

Jag knåpar vidare för att försöka få ihop till en båtkurs i Gnosall, Staffordshire. Jag har fastnat för Terry's tredagarskurs. För att man bor på båten i två nätter och verkligen får känna efter, hur det är på en narrowboat. Men det går trögt på grund av bristen på just den ovannämnda inspirationen. Ngaaa! Ställ mig inför något jag inte kan beskriva, någon? Överraska mig! Eller ja, en spark i baken kanske skulle funka med. *suck*

2 kommentarer:

 1. Du, jag svarade inte på den fråga på FB, för jag hade inget bra svar. Och har fortfarande inte.
  Jag kan nog bara säga VAD som inspirerar mej, inte vad det ÄR.
  Hoppas du får till det med båtkurs, själv är jag rädd för både båtar och vatten, så det är jag inte avis på alls. ;)

  Kram påre!!!! <3

  (Som vanligt har jag kommenterat dåligt här, men jag läser vettu. Du verkar ju inte läsa min blogg, så jag känner mej så stolt över att jag åtminstone kommer ihåg att läsa din, med den luddiga hjärna jag har he he)

  SvaraRadera
 2. Vi läser nog varandras bloggar lika ofta och är på ett "ungefär" lika dåliga på att kommentera ;-)

  SvaraRadera